Monday, July 30, 2012

ヤム芋とポテトのハッシュドブラウン ❖ Yam & Potato Hash Browns

ヤム芋&じゃがいも
Yam & Potato

オリーブ油、ローズマリー、にんにく、塩、こしょう
オーブンで摂氏230又は華氏450℃で30〜45分焼く)
Olive oil, rosemary, garlic, salt and pepper 
(roast them @ 450℃ for 30 to 45 min.)

ローストした芋にキャラメル色になった玉ねぎと食べ易い大きさに刻んだ
ベジタリアンソーセージを加える。
Mix caramelized onions and vegetarian sausage into the roasted potatoes

卵を割り入れて、15〜20分ほど焼いてできあがり
Bake them with eggs for another 15 to 20 mins until eggs are done

2月に『ヤム芋のハッシュドブラウン』のレシピを紹介しました(これ)。あれから自分なりに調整してみたら、もっとおいしくなったのでまたここで改めて紹介します。

(1) ヤム芋だけにせずに、ジャガイモとミックスして作ると味のバランスが良くなります。ヤム芋だけだとちょっと甘過ぎました...

(2) キャラメル色になった玉ねぎとベジタリアン‧ソーセージは、芋をローストした後に加えました。芋と一緒にローストすると、玉ねぎは焦げてしまいますし、ベジタリアン‧ソーセージは固くなってしまいます。玉ねぎをキャラメル化する方法は、これが一番です。失敗なくできます。普通のソーセージを使う場合は、オリジナルレシピの作り方に従ってください。ベジタリアン‧ソーセージーは、『Tofurky Italian Sausage』が一番おいしいと勝手に決めました(笑)。

(3) 最後に...白い陶器のベーキング皿で焼くと彩りが映えて更においしそうにみえます。アメリカの料理番組でおなじみのGiada de Laurentiis(大ファンです!)のベーキング皿は、可愛いだけでなく値段も安いのでお勧めです(これ❤)。

ヤム芋とポテトのハッシュドブラウンは、前もって作り置きできるので大変便利。食べたい時に、卵を割り入れてオーブンで焼くだけ。朝ご飯だけでなく、ランチやディナーにもぴったりです。オリジナルのレシピは、『the kitchn』から。日本語訳は、ここからどうぞ。

I want to share with you a few small changes I made to the Yam Hash Brown recipe (this one) that made them even better! 

(1) I added potatoes. By adding potatoes it stops the yam hash browns from becoming too sweet. 

(2) I did not roast the caramelized onions and vegetarian sausages (if you are using real sausage, you want to follow the original instructions) with potatoes until I was ready to bake the eggs with them. This way, you don't get onions and vegetarian sausages burnt. And, when you make caramelized onions, you might want to follow this recipe (it works every time!). For the vegetarian sausage, I decided that Tofurky Italian Sausage is the best. 

(3) And finally...a white casserole baking ware makes this dish so pretty! You can buy a very inexpensive (but pretty) Giada de Laurentiis baking dish (like these ones ❤).


What I love about this recipe is that I can make them ahead of time to enjoy for breakfast, lunch, or dinner! You can find the original recipe in "the kitchn."

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2 comments:

  1. 夏子さん 嬉しい!! 
    ブログランキング おめでとう!!
    たくさんファンがいて

    ReplyDelete