フードプロセッサーの出番です♪
Ta da ♪
白インゲン豆
Cannellini Beans
にんにく
Garlic
レモン
Lemon
あーら、あっと言う間に白インゲん豆ディップのできあがり!
Very healthy fast food!
ピタパンにオリーブ油、乾燥オレガノ、塩こしょうをして...
摂氏200度(華氏400度)のオーブンで8〜12分焼くだけ
Sprinkle olive oil, oregano, salt & pepper on pita wedges.
Bake them @ 400 degree F for 8 to 12 min.
ディップに添えて...
Serve them with the dip...
はい、いただきます✮
Enjoy ✮
ヘルシーでおいしい白インゲン豆のディップとピタチップス。缶詰の豆を使うので、あっという間にできます。ピタチップスは沢山作り置きをして、ディップなしでもグット。スーパーで売っている塩辛いピタチップスより断然ヘルシーでおいしい♡ 下記の材料をフードプロセッサーで混ぜるだけ。オリジナルの英語のレシピはGiada De Laurentiisのここから。明日もお気に入りのディップのレシピを紹介します。
Dip with oven baked pita chips is my recent favourite fast food. I usually make a pile of pita chips so that I can munch on them all day long. They are easy to make, and much healthier than store bought pita chips. This recipe is from Giada De Laurentiis (HERE). Tomorrow, I'll post another dip recipe. Stay tuned!
No comments:
Post a Comment