Wednesday, August 22, 2012

白インゲン豆のディップ&ピタチップス ❖ White Bean Dip with Oven Baked Pita Chips

フードプロセッサーの出番です
Ta da ♪


白インゲン豆
Cannellini Beans


にんにく
Garlic


レモン
Lemon


あーら、あっと言う間に白インゲん豆ディップのできあがり!
 Very healthy fast food!


ピタパンにオリーブ油、乾燥オレガノ、塩こしょうをして...
摂氏200度(華氏400度)のオーブンで8〜12分焼くだけ
Sprinkle olive oil, oregano, salt & pepper on pita wedges.
Bake them @ 400 degree F for 8 to 12 min.


ディップに添えて...
Serve them with the dip...


はい、いただきます✮
Enjoy 

ヘルシーでおいしい白インゲン豆のディップとピタチップス。缶詰の豆を使うので、あっという間にできます。ピタチップスは沢山作り置きをして、ディップなしでもグット。スーパーで売っている塩辛いピタチップスより断然ヘルシーでおいしい♡ 下記の材料をフードプロセッサーで混ぜるだけ。オリジナルの英語のレシピはGiada De Laurentiisのここから。明日もお気に入りのディップのレシピを紹介します。

Dip with oven baked pita chips is my recent favourite fast food. I usually make a pile of pita chips so that I can munch on them all day long. They are easy to make, and much healthier than store bought pita chips. This recipe is from Giada De Laurentiis (HERE). Tomorrow, I'll post another dip recipe. Stay tuned!

材料:
  • 白いんげん豆 425グラムの缶詰 (15 oz)ー ザルに入れてさっと水洗いし、しっかり水気をきっておく
  • にんにく 2かけ
  • レモン汁 大さじ2
  • オリーブ油 1/3カップ
  • 塩こしょう 少々
ブログランキングに参加しています。いいな❤と思ったら下記のバーナーをクッリクしてもらえると励みになります。
My blog is being ranked. If you enjoyed my post today, please click the banner below. Your click will inspire me to write more  


にほんブログ村 海外生活ブログ サンフランシスコ・ベイエリア情報へ

No comments:

Post a Comment