Monday, March 19, 2012

バターに乾杯 ❖ Butter Makes Everything So Good!


トマト、たまねぎ、バターと....
All you need is Tomato, Onion, Butter, and....

笑顔を加えて
smile!
世界一おいしいトマトソースのできあがり!
Voila! You got the Best Tomato Sauce in the world!

最初は半信半疑でした。にんにくやオレガノも入れた方がおいしくなるんじゃないかなあとか。でも、材料は、トマト、バター、玉ねぎだけです。にんにくを加えたい衝動にかられても、がまんしてください。玉ねぎは、半分に切って鍋に放り込むだけ。これで、世界一おいしいトマトソースのできあがりです。玉ねぎは、ソースにほんのり味をつける役割なので、スパゲティとあえる前に取り出します。このソースのおししさの秘訣は、バターです。トマトとバターの中で、よく煮た玉ねぎは、後でケサディアブリトーの具として使うとおいしいですよ。レシピは、『Framed Cookから。

I was skeptical at first. You might ask yourself (as I did), shouldn't I at least, add garlic or oregano? Fight the temptation! All you need is tomato, onion, and butter. These 3 simple ingredients make the best tomato sauce in the world. And, you don't even need to chop the onion. This is too good to be true. But there is such a thing. It is so good. Colin declared this is the best tomato sauce in the world. The secret of this recipe is butter. Butter makes everything so good. Don't discard the onion. It is deliciously cooked in tomato and butter. I usually use it in quesadilla or breakfast burrito later. If you have a can of tomato, butter, and onion in hand, make it tonight. You won't regret it. You can find this amazing recipe in "Framed Cook."

材料:
  • トマトの水煮 2カップ(できればイタリア産の缶詰、大きめのみじん切りし、ジュースもとっておく)
  • バター 大さじ5 
  • 玉ねぎ 一個 (皮をむいて、半分に切る)
  • 塩 少々

作り方:

  1. トマト(トマトから出たジュースも一緒に入れる)、バター、玉ねぎ、塩を鍋に入れて、ソースにとろみがでてくるまで弱火で45分ほど煮つめる。時々、木のへらの裏を使って、トマトをつぶす。好みのとろみがでてきたら、できあがり。パスタとあえる前に、玉ねぎは、ソースからとりだす。パルメザンチーズをかけて召し上がる。
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