オイル漬けのドライトマト
Sun dried tomatoes in oil
ベランダ菜園から収穫したバジル
Fresh basil from our organic garden
やみつきになるフェタチーズのサルサ、できあがりました
Very addictive feta salsa
クラッカーやサラダと一緒に
It's delicious with crackers and greens.
いくつ食べたことやら...
I lost count of how many of these little things I ate for dinner...
最近作ったスイーツのレシピは、『Smitten Kitchen』というお気に入りのブログからです。どれを作ってもおいしいので、最近はこのブログに入り浸っています(笑)。今度、『Smitten Kitchen』のブロガー、Debさんが料理本を10月に出版されます(これ)。もうこれは絶対に手に入れるのだ!と今から楽しみにしています。ということで、今回も『Smitten Kitchen』からのレシピです。フェタチーズで作るサルサ。これからやってくる暑い夏、火を使わずにあっと言う間に作れ、ドレッシング代わりにサラダにのせても良し、ディップのようにクラッカーにのせても最高においしいのです。私は、ディル、イタリアンパセリ、わけぎの代わりに、ベランダから収穫したバジルをたっぷり入れました。オリジナルのレシピはこちらから。
Many of my recent baking posts come from recipes found in the very popular blog called, "Smitten Kitchen." I'm currently obsessed with this blog. Everything on that site tastes amazing. Especially this recipe for "Feta Salsa." I'm addicted to this stuff. It's so simple and easy to make. You can put it on crackers, which serve as a fantastic appetizers. Or, you can put it over greens to turn your salad into something fabulous! I didn't have fresh dill, so I put fresh basil from my "garden" on our veranda (I skipped parsley and scallions). You'll find this recipe in "Smitten Kitchen" (of course). Her first cooking book will be coming out in October. I'm absolutely going to get that book.
- フェタチーズ(牛のミルク)200g
- オイル漬けのドライトマト 2/3 カップ
- カラマタオリーブ(種なし)1/2カップ
- ディル 大さじ2
- イタリアンパセリ 大さじ3
- わけぎ 2本
- オリーブ油 1/4カップ
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