Friday, June 8, 2012

オーガニック菜園第四週 ❖ Organic Garden Week FOUR

収穫の日がやってきましたよ
Harvesting time ✄

収穫されたばかりのバジル
Our basil!

トマトのスープにいれました。
It tasted amazing in our tomato soup.

バジルはどんどん伸びていきます。
They are getting very tall.

サンゴールドのトマトは、強くたくましい姿になっています。
Our Sungold Tomato is big and strong.

黄色い花も咲きました☆
Yellow flowers ☆

赤じそも収穫を待っています。
Red Shiso is also waiting to be harvested.

新しい仲間です。名前は忘れましたが、黄色いプチトマトの苗です。
A new addition to our organic garden....yellow mini tomatoes (I don't remember the name...)

待ちに待ったバジルの収穫の日がやってきました。トマトスープに入れたり、パスタに入れたりとバジルは人気者です。赤じそも収穫を今か今かと待っています。来週あたり、赤じそジュースを作ってみようかと思っています。赤じそジュースはまだ飲んだことがありませんが、どうでしょう?おいしいといいのですが...


We have harvested our basil for the first time this week, and it was amazing. We put them in our soup and pasta. I love the smell of basil. Our Red Shiso requires some trimming. She is like a jungle right now ! I'm thinking of making Red Shiso juice next week. I've been told that japanese people love Shiso juice, although I'm a little doubtful of that. I'll give you a full report on that one next week. 

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